Vizelet-inkontinencia

NŐI DOLGOK

Figyeljünk és vigyázzunk magukra!

A húgyhólyag hiperszenzitivitásának oka, hogy a húgycső záróizma egy bizonyos nyomás felett „elenged”. De mikor keressük fel az orvost?

A húgyhólyag hiperszenzitivitásának oka, hogy a húgycső záróizma  egy bizonyos nyomás felett „elenged”. A Kegel-gyakorlatok, az intimtorna segíti gátizmaink védelmét és edzettségi szintjének növelését. De mikor keressük fel az orvost? A háziorvos feladata az inkontinenciával érintett betegek kiszűrése, a prevenció lehetőségeinek megismertetése, az állapot kivizsgálása, a konzervatív kezelés elindítása, ill. a szakorvosi ellátásba utalás. Az otthoni gyakorolgatás, a tippek összevadászása tehát nem elég, érdemes orvoshoz, szakorvoshoz fordulni, különben a probléma súlyosbodik.  Az eredményesség kulcsa a kiváltó ok gyógyítása, egyénre szabottan, lehetőleg konzervatív módon. De a probléma ellátása nem ritkán urulógia feladat, és műtéti beavatkozásra is szükség lehet.

intimhigiénés termékváltozatok Bella Perfecta

Applikációk nőknek

Üdvözlünk! Jelentkezz be!

Zaloguj się do Bella Woman, przeczytaj magazyn online, obejrzyj najnowsze filmy i sprawdź co nowego w energetycznym Świecie Bella!

Még nem regisztráltál? - Itt megteheted.